– Fantastisk prestasjon

Nani mener United svarte på en god måte etter onsdagens CL-exit, og håper han kan holde oppe den gode formen.

Publisert Sist oppdatert

United spilte en god kamp da Wolves ble feid av banen på Old Trafford lørdag ettermiddag. En av banens beste mot Wolves var Nani, og portugiseren mener hele laget gjorde en god kamp.

– Jeg synes vi gjorde en fantastisk prestasjon, sa Nani til MUTV. – Alle spilte godt, og det virket som om alle ønsket å vinne kampen. Det er på denne måten vi pleier å spille – hvem vi er, og det var selvsagt en fantastisk ettermiddag med mange mål.

– Alle er fornøyde med kampen.

– Tøffe dager

Nani mener det var spesielt viktig at United viste seg frem fra en god side i kampen etter CL-exiten mot Basel, og imrømmer at det har vært tøffe dager etter tapet i Sveits,

– Det har vært tøft. Vi vet at vi alltid går til sluttspillet i Champions League, og vi er vant til å komme oss videre ganske enkelt. Så det er skuffende denne gangen.

– Vi forventet ikke å gå til Europaligaen, men vi er fortsatt i live, og vi har fortsatt muligheten til å spille som vi gjorde idag. Vi må bare gjøre vårt beste og vinne turneringene vi er med i.

– Selvsagt var kampen mot Basel et dårlig øyeblikk, men jeg synes vi svarte veldig bra med kampen idag, og jeg håper vi kan fortsette på samme måten ut sesongen.

Fornøyd med egen innsats

Nani spilte for tiden på venstrekanten, men har de siste kampene også operert både på høyrevingen og som spiss. Hvor han blir plassert mener han ikke er så viktig – det viktige er å prestere, og å hjelpe United til suksess.

– Det er alltid fint å score mål og å hjelpe laget til seier. Det er viktig for laget at jeg er i toppform, og jeg er fornøyd med egen innsats. Jeg har jobbet hardt for å være på topp, siden jeg kan hjelpe laget på denne måten.

– Jeg nyter å spille i alle posisjoner – det viktigste er at mitt bidrag til laget er så godt som det kan være. Jeg ønsker bare å score mål, nyte fotballen og vinne kamper, avslutter tomålsscoreren.

Powered by Labrador CMS