Gallas unslipper straff

William Gallas vil ikke få en noen som helst form for straff etter å ha sparket til Nani under Uniteds grusing av Arsenal i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Franskmannen hadde en særdeles dårlig dag på jobben, og etter å ha blitt rundlurt av Uniteds angrepsspillere, med portugisiske Nani i spissen, rant det over for Gallas da Nani på ny lekte med han.

I ren frustrasjon sparket forsvarsspilleren Nani bakfra, noe som førte til en del munnhuggeri mellom de to. Den relativt unødvendige episoden til tross; situasjonen vil ikke bli fulgt opp av fotballforbundet, som mente at en slik ettersleng ikke kvalifiserer til rødt kort. "Etter å ha studert situasjonen nøye mener både vi og dommeren (Wiley) at slike ting ikke er noe å ta med videre. Det var på ingen måte en voldelig handling, og derfor henlegges saken," sier en talsmann for FA.

Sir Alex Ferguson var av en litt annen oppfatning: "Gallas burde vært sendt i dusjen. Dommeren bør ta en titt på situasjonen én gang til. Han sparket Nani bakfra," sa Ferguson lørdags kveld.

Kilde: SkySports

Powered by Labrador CMS