Usikker på fremtiden

– Jeg skal se på mulighetene mine. Fotball spilles ikke bare i England og Spania, sier Nani, som for tiden er i kontraktsforhandlinger med United.

Publisert Sist oppdatert

Nani ankom Manchester United sommeren 2007, og har – etter en noe varierende start på karrieren i England – siden andre halvdel av 2009/10-sesongen vært en av Uniteds offensive nøkkelspillere. Nanis nåværende kontrakt med United, som han skrev under på i 2010, strekker seg til sommeren 2014, og 25-åringen er for tiden i forhandlinger med klubben om en ny kontrakt.

Den portugisiske teknikeren forteller at han trives med tilværelsen i Manchester United og Premier League, men utelukker ikke en overgang til en annen liga i fremtiden.

– Jeg har hatt fem sesonger i Manchester United og har vunnet alle titler, sier Nani til den portugisiske tv-kanalen RTP. – Jeg er veldig fornøyd nå, men jeg vet ikke hva som skjer i fremtiden.

– Jeg skal se på mulighetene mine. Fotball spilles ikke bare i England og Spania. Det er mulig å oppnå suksess i andre land.

– Agenten min venter på nyheter angående United. Vi har kommet med et kontraktsforslag, og nå venter vi på et tilbud fra klubben.

Nani håper nå å kunne levere et godt Europamesterskap med Portugal og glemme den bitre måten United tapte ligatittelen til City på.

– Det var smertefullt å tape Premier League-tittelen i de siste minuttene i den siste kampen. City var utrolig heldige. Jeg kan bare håpe at dette blir mitt Europamesterskap, og jeg jobber hardt for det med Portugal.

– Min utfordring er å bli den beste, være nummer én, og vise det på banen. Jeg og Cristiano er av de to beste vingene i verden, og statistikken vår for klubben vår viser det, mener Nani.

Portugals første kamp i EM-sluttspillet er mot Tyskland og spilles lørdag 9. juni. I tillegg skal Nani og co. møte Danmark og Nederland i det som med rette er døpt ‘Dødens gruppe’ i EM.

Powered by Labrador CMS