Offensiv Nani

Portugiseren tror United-spillerne har lært av tapet mot Blackburn, og ønsker å legge press på City med tre poeng mot Newcastle.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United gikk på 2011s siste dag på et overraskende hjemmetap mot tabelljumbo Blackburn (forøvrig første gang i Premier League-historien at United taper på hjemmebane mot laget nederst på tabellen). Nani mener at United ikke har råd til flere slike tap, og tror spillerne lærte av feilskjæret mot Steve Keans menn.

– Hvis vi ønsker å kjempe om Premier League-tittelen, kan vi ikke gå på nok et tap som det vi gjorde mot Blackburn. Slike ting kan avgjøre hvor tittelen kan havne på slutten av sesongen, sier Nani ifølge givemefootball.com.

– Det var en dårlig dag. Men jeg tror det ga oss en lærepenge – og nå kan vi ikke feile. Det var dårlig stemning i garderoben etter kampen.

– Nå må vi slå tilbake mot Newcastle. Det kommer ikke til å bli lett, men vi er regjerende mestere, og dette laget går alltid ut på banen for å vinne.

Nani tror en seier mot Newcastle, som vil føre United opp på samme poengsum som Manchester City, vil kunne legge press på naboene.

– Hvis vi kommer oss på topp av tabellen, vil det være et hardt slag for City, for mange avskrev oss etter 6-1-kampen på Old Trafford.

– United har nok stoltet til fortsatt å kunne vinne ligaen. Vi har ikke råd til å mislykkes, avslutter Nani.

Powered by Labrador CMS