– Jeg er veldig takknemlig

Nysignerte Victor Valdés beskriver United-overgangen som en drøm.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag kom bekreftelsen på at Victor Valdés er klar for Manchester United.

Den spanske målvakten har signert en 18 måneder lang kontrakt, og har dermed en avtale med klubben som strekker seg til sommeren 2016.

Valdés, som har vært kontraktløs frem til nå, har fått trene seg opp hos Manchester United denne høsten, etter at en korsbåndskade satte ham ut av spill.

– Det er en stor glede å signere for Manchester United. Jeg har fått lov til å rehabilitere meg etter skaden, og jeg er veldig takknemlig overfor manageren, sier nysigneringen til MUTV, og legger til:

– Denne sjansen er veldig viktig for meg, for skaden var veldig alvorlig. Hele klubben tok vare på meg, og jeg er veldig glad for å være her.

Den tidligere Barcelona-målvakten ønsket ikke å fornye kontrakten med sin forrige arbeidsgiver, ettersom han ønsket å oppleve noe nytt på tampen av karrieren.

– Det er en stor ære å signere for Manchester United. Jeg skjønner allerede at dette er en veldig spesiell klubb.

Sisteskansen beskriver kontraktsigneringen som en drøm.

– Da jeg var på trening for første gang stod det Manchester United med store, røde bokstaver. Det er som en drøm for meg, forteller Valdés, som føler seg veldig velkommen:

– Jeg har bodd her en stund, og fansen behandler meg som en familie.

Victor Valdés gleder seg til å jobbe med David de Gea, men understreker at han er et backupalternativ.

 Nivået hans er veldig, veldig høyt. Jeg synes han er verdens beste keeper i øyeblikket. Jeg er her for å hjelpe alle, som jeg har gjort hele karrieren, sier Valdés.

– Jeg er en del av laget. Hvis jeg spiller en kamp, tenker jeg alltid kun på å spille bra, og å hjelpe lagkameratene med å vinne kampen, legger han til.

Powered by Labrador CMS