– Vi må opprettholde formen

Phil Jones forventer en lignende kamp mot West Brom, som mot Palace.

Publisert Sist oppdatert

Phil Jones er en spiller som av mange ble avskrevet, til tross for det ubestridte potensialet. Sir Alex Ferguson sa selv at Jones kunne bli den beste spilleren i klubbens historie, men de mange skadene har ikke gjort ting enklere for den unge briten.

Nå har han for alvor spilt seg inn i varmen igjen, med sin kompromissløse spillestil, og Jones ønsker at klubben skal bygge videre på de siste ukenes seiere.

Jose Mourinho og Phil Jones
Jose Mourinho har tydelig troen på Phil Jones.

– Kamp for kamp så bygges selvtilliten i garderoben, og nå må vi opprettholde momentet – vinne kamper hver uke. Lørdag blir ikke annerledes, vi må dominere kampen, sa Jones til MUTV.

– Vi spilte ikke så bra som vi kunne mot Palace, men vi klarte å ta alle tre poengene og det er et tegn på et godt lag.

Jones forventer et lignende kampbilde mot West Brom som det vi så mot Palace, hvor fysikk, direkte spill og agressive spillere er nøkkelord. Videre bedyrer Jones at United fortsatt kan gjøre store ting allerede denne sesongen, hvis den nåværende formen opprettholdes.

– Hvis vi klarer å vinne alle kampene i juleprogrammet, så vil tabellen plutselig se helt annerledes ut. Folk må gjerne avskrive oss, men vi fortsetter bare å jobbe hardt, sa Jones.

Phil Jones har vært en vital del av den oppadgående formkurven til United de siste ukene, men mener dere at han burde starte på lørdag mot West Brom? Diskuter gjerne i kommentarfeltet under!

Powered by Labrador CMS