– Jobben min er ikke gjort

Nemanja Vidic understreker at han fremdeles har en jobb å gjøre i United.

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Vidic har vært en Manchester Uniteds viktigste og beste spillere i en årrekke. Serberen kom til klubben i samme overgangsvindu som Patrice Evra, i januar 2006, men det tok en liten stund før midtstopperen ble skikkelig varm i trøya.

Den kompromissløse midtstopperen dannet et solid partnerskap med Rio Ferdinand – utvilsomt et av det 21. århundrets beste stoppere. Han har vært med på å vinne tittel etter tittel, og i 2008/09-sesongen ble han nominert til «Årets spiller».

Nå går imidlertid Vidic’ karrière i United mot slutten. Serberen har kunngjort at han forlater Manchester til sommeren til fordel for Milano.

– Etter sesongen vil en veldig viktig del av livet mitt og karrièren min være over, og det er trist, fortalte stopperen i et intervju med MUTV.

– Jeg har begynt å tenke på tiden jeg har brukt her, de gode og de dårlige øyeblikkene. Jeg har vært en del av så mye suksess og jobbet med så mange gode spillere, som har hjulpet meg med å utvikle meg som fotballspiller, la han til.

– Men sånn går det, slik er livet, og må man må gå videre. Jeg ser frem til en ny utfordring, men det er fortsatt mye mer å gjøre for meg her.

Den Inter-klare midtstopperen understreker at han fokuserer på hva han gjøre i United-trøya.

– Vi har viktige kamper foran oss, og jeg vil være en del av det i så stor grad som overhodet mulig, slik at jeg kan hjelpe laget gjennom denne tøffe tiden, begynte Vidic.

– Vi har kampen mot Liverpool, så Olympiakos, West Ham og City. Vi må prestere bra i de kampene, fortsatte han, og la til:

– Viktigst av alt, vi må vinne hjemmekampene våre, noe som ikke kommer til å bli lett. Vi har hatt noen dårlige resultater på Old Trafford, så vi må ta tak i problemene og endre ting

Powered by Labrador CMS