tornes

– Utrolig imponert av Shaw

Publisert Sist oppdatert

United-Supporteren har snakket med ti norske journalister som ikke dekker Manchester United til daglig i sitt yrke, men som alle har støttet United i en årrekke og fortsatt følger klubben og laget tett.

Vi laget en enquête med «ti kjappe» om dagens United og veien videre der beskjeden var å svare kort.

Erik Tornes, Aftenposten

1. Hvilken spiller håper du mest på at United henter i sommer?

Litt kjedelig ikke å svare Sancho, Kane eller Raphinha, men: Declan Rice. United trenger å forsterke den defensive midtbanen.

2. I hvilke posisjoner er behovet for forsterkning størst? Tenk både på førsteellever og stall.

Defensiv midtbane, høyreving og spiss. Spiss kan vel nå trolig vente til neste år, siden Cavani blir? Høyrevingen avhenger litt av hvordan Amad Diallo gjør det.

3. Hvem bør være Uniteds førstekeeper når neste sesong starter?

Henderson gir laget mye mer trygghet. Han er bedre i feltet, står høyere i banen og det ser ut som han snakker mer med forsvaret.

4. Hvem har vært Uniteds beste spiller i 2020/21-sesongen? 

Det er jo Bruno Fernandes, men jeg er fristet til å si Luke Shaw. Han har hevet seg enorm etter at Telles kom. Utrolig imponerende.

5. Hva mener du United bør gjøre i sommer med hensyn til kjøp og salg for å være bedre rustet til å ta opp kampen med Manchester City og de andre topplagene?

Jeg håper kanskje først og fremst at Pogba blir, nå som han ser ut til å trives og spiller bra. Pogba, Cavani og Fernandes viser hvor viktig det er å ha klassespillere. Får de inn én til på samme nivå, er jeg fornøyd.

6. Hvor fornøyd/misfornøyd er du med den utviklingen United har hatt siden Ole Gunnar Solskjær overtok som manager i desember 2018?

Det har vært en del tvil, men nå er vi vel alle veldig fornøyd? Han virker å være utrolig flink med enkeltspillere, og de lykkes taktisk i nesten alle de store kampene.

7. Hva er du mest fornøyd med av det Solskjær har fått til i løpet av to og et halvt år som manager?

At United fremstår som et (godt) lag, og at han representerer klubben på en god måte. Det er ikke lenge siden jeg fryktet at nesten alle lag i hele verden kunne vinne mot United,

8. Har Solskjær bra nok sportslig støtteapparat med Mike Phelan, Michael Carrick og Kieran McKenna som sine nærmeste assistenter?

Det er vanskelig å si fra utsiden, men det virker absolutt sånn.

9. Hvordan synes du Solskjær har håndtert de utenomsportslige utfordringene i april/mai med superliga, Woodward-avgang, demonstrasjoner mot eierne og supportere på treningsfeltet?

Det kan ikke ha vært lett, men jeg tror ikke han kunne gjort det særlig bedre, egentlig.

10. Når tror (ikke håper) du ligapokalen er tilbake på Old Trafford? Svar med hodet, ikke hjertet.

Neste sesong. Jeg tror alltid på neste sesong. Er det ikke det fotball handler om?

Powered by Labrador CMS