styrvold

Hyller Solskjær for håndteringen av Carrington-stuntet

Publisert Sist oppdatert

United-Supporteren har snakket med ti norske journalister som ikke dekker Manchester United til daglig i sitt yrke, men som alle har støttet United i en årrekke og fortsatt følger klubben og laget tett.

Vi laget en enquête med «ti kjappe» om dagens United og veien videre der beskjeden var å svare kort.

Øystein Styrvold, Sandefjords Blad

1. Hvilken spiller håper du mest på at United henter i sommer?

Jadon Sancho. United skriker etter kvalitet på høyresiden. Han kan også bekle flere posisjoner. Verdensklasse pluss bredde til stallen.

2. I hvilke posisjoner er behovet for forsterkning størst? Tenk både på førsteellever og stall.

Høyrekant, høyreback med klare offensive kvaliteter som kan avlaste Wan-Bissaka, og en midtbanespiller med bedre ballferdigheter enn Fred og McTominay.

3. Hvem bør være Uniteds førstekeeper når neste sesong starter?

Vemodig å vinke farvel til en keeperlegende som De Gea, men sier Henderson. Mener totalpakka til Henderson nå er bedre enn spanjolens.

4. Hvem har vært Uniteds beste spiller i 2020/21-sesongen? 

Han har hatt sine svake matcher, men for en sesong av Bruno Fernandes! 40 + målpoeng sier alt. For en spiller! Luke Shaw en god nummer to.

5. Hva mener du United bør gjøre i sommer med hensyn til kjøp og salg for å være bedre rustet til å ta opp kampen med Manchester City og de andre topplagene?

Ut: Matic, Lingard, Mata og kanskje også Martial – inn med mer klasse. Toppet er vi gode, men vi trenger mer kvalitet til 11er og tropp for å ta de siste stegene.

6. Hvor fornøyd/misfornøyd er du med den utviklingen United har hatt siden Ole Gunnar Solskjær overtok som manager i desember 2018?

Jeg var lenge skeptisk til Solskjær, men utviklingen det siste halvannet året har vært strålende! Litt å gå på i etablert angrep fortsatt, men totalt sett meget fornøyd.

7. Hva er du mest fornøyd med av det Solskjær har fått til i løpet av to og et halvt år som manager?

At klubben virker samlet som under Sir Alex. Alle drar i samme retning, også i garderoben. Støyen under van Gaal og Mourinho er helt borte. Pluss vinnermentaliteten i laget!

8. Har Solskjær bra nok sportslig støtteapparat med Mike Phelan, Michael Carrick og Kieran McKenna som sine nærmeste assistenter?

Veldig vanskelig å vurdere. Men sett utenfra virker det som om teamet utfyller hverandre godt og at spillerne er fornøyde.

9. Hvordan synes du Solskjær har håndtert de utenomsportslige utfordringene i april/mai med superliga, Woodward-avgang, demonstrasjoner mot eierne og supportere på treningsfeltet?

På en god måte. Klar og tydelig på hva han mente. Stilte også opp og pratet med supporterne som kom seg inn på Carrington. Bra!

10. Når tror (ikke håper) du ligapokalen er tilbake på Old Trafford? Svar med hodet, ikke hjertet.

Dersom eierne og klubben backer Solskjær på overgangsmarkedet nå, tror jeg det jeg det realistisk i løpet av én til to sesonger. Vi nærmer oss!

Powered by Labrador CMS