ny

– Gi meg mer Hannibal i livet mitt!

I sommerspalten «Mitt drømmevindu» svarer United-supportere på faste spørsmål om rykter og overganger.

Publisert Sist oppdatert

Henrik Johan Gjøen, Facebook-gruppe-guru

1. Hvilke tre spillere ønsker du deg i sommer? 

Her må man neste skille mellom drømmer og virkelighet.

Haaland er jo min drømmesignering. Men jeg tror han blir i Dortmund i én sesong til, og dermed får han heller havne på lista neste sommer.

Lista blir som følger:

1. Sancho. United har ikke klart å fylle tomrommet på høyrekanten siden Beckham forlot klubben i 2003 (Ronaldo var høyrekant fra 03-06, men var ikke like effektiv som da han byttet flanke i 07/08 sesongen). Sancho gir bare mening. Ung, modig og suksessfull allerede. Skader heller ikke at han er engelsk og har godt forhold til Rashford.

2. Varane. Har sikla på Varane i en evighet, og føler vi har flørtet lenge nok nå. Nå må vi enten hoppe til køys sammen, eller aldri snakke sammen igjen.

3. Rice. Ville nok sagt Kalvin Phillips, hvis det ikke var for at både han og familien hans er ihuga Leeds-supportere og hater United mer enn noen annen klubb. Men da får Rice komme istedenfor. Perfekt å ha han liggende foran forsvaret vårt. Ung, modig og engelsk. Så får han heller bli suksessrik når han kommer til United.

Slenger på en drømmesignering til: Ny kontrakt til Pogba. En av verdens beste spillere når han har et LAG rundt seg. Det er han i ferd med å få nå.

2. Hvilke spillere bør selges?

Noen spillere må gå fordi de ikke har noe å bidra med, andre må for å gi slipp til unge eller nye spillere. Har vært veldig fornøyd med Solskjærs kjøp og salg så langt (minus Jones-forlengelsen), og forventer at ryddesjauen fortsetter denne sommeren.

  • De Gea. Kan ikke ha De Gea sittende på benken med den lønna. Han fortjener ikke det, og vi fortjener ikke overskriftene det vil skape hver uke. Den nevnte lønna kan imidlertid gjøre han meget vanskelig å bli kvitt.
  • Martial. Ser ikke for meg at det blir plass til en ustabil Martial i tillegg til Sancho, Rashford, Greenwood, Cavani og Amad (+ Pellistri). Kan være med å finansiere en av de tre drømmesigneringene.
  • Jones, A. Pereira, Chong, Matic og Mata.

3. Hva er det første du gjør når United signerer en ny spiller?

Da går jeg inn på Instagram og følger spilleren. Så «liker» jeg alt som denne spilleren og klubben legger ut om overgangen, bare for å at den nye spilleren skal føle kjærligheten fra verdens beste fans. Jeg liker å tenke at spilleren MERKER at han har signert for verdens største klubb. Deretter følger noen timer på Reddit, United-gruppa vår på Facebook, united.no, YouTube og diverse norske nettaviser. Må jo se hva «ekspertene» og rivaliserende fans mener om signeringen.

201795584_545286816765647_9010942335972200106_n

4. Hvor mange mål scorer Edinson Cavani i 2021/22?

Jeg tror Cavani scorer 18 mål. (Men ikke flere enn Greenwood)

5. Hvilket talent har du store forventninger til neste sesong?

Garner, Hannibal og Amad.

Garner leverte stort i Nottingham Forest forrige sesong, noe jeg har (for)ventet på lenge. Kan se for meg at han blir lånt ut til en Premier League-klubb kommende sesong.

Hannibal er SPELLER. Navnet, håret, stilen, alt. Gi meg mer Hannibal i livet mitt.

Amad har også noe spesielt, og jeg tror at Sancho kan gjøre mye for utviklingen hans.

Ville havnet i rotasjonssystemet mitt:

Venstreving: Rashford/James. Spiss: Cavani/Greenwood. Høyreving: Sancho/Amad.

Alle (utenom Cavani) kan flyte rundt på topp og kose seg sammen. Nydelig.

6. Hvilket lag holder du med i EM?

Jeg er så enkel at jeg holder med alle lag som inneholder en United-spiller jeg. Det er for øvrig bare i EM/VM jeg klarer å spille Fantasy. Da kan jeg slappe av og ikke gjøre meg selv KVALM ved å føle på den minste form for glede ved Salah-/De Bruyne-scoring.

7. Hva synes du pristaket er for en spiller?

Prisene er nå hinsides all fornuft. Samtidig tjener klubbene så sinnsykt mye penger nå, at man kan jo ikke forvente så mye annet. Men hadde jeg vært sjefen for det hele ville jeg nok satt et pristak på 100 millioner og slengt på et lønnstak også. Er jo kvalmt hvor mye penger de tjener, men samtidig tjener de jo inn syke summer for klubbene sine også. Veldig vanskelig.

8. På en skala fra 1 til 10 – hvor stor tro har du på Solskjær-prosjektet?

Jeg er nok mer positiv enn snittet. Så blir en 10er fra meg.

Altså… Solskjær har sittet og studert tidenes største manager. Han har United-DNA og kan egentlig ikke være manager for en annen klubb enn United (ingen andre storklubber du kan si det om). United er en klubb som trenger en som virkelig forstår og elsker klubben. Det er det eneste som har fungert for klubben.

Solskjær er fortsatt «ung» og har mye å lære. Men jeg tror han er veldig god på «man management», noe som er veldig viktig i en så stor klubb som United, og han har slått de beste trenerne i verden. Ikke bare én gang, men flere ganger. Han må bare bli litt tøffere. Kan virke som han er litt for trofast mot start-XI sin, og tør ikke gjøre de byttene som trengs (burde 100 prosent byttet De Gea med Henderson før straffekonken i Europa League-finalen).

Jeg kan se for meg at Solskjær blir i klubben i 20 år til jeg.

TIDLIGERE:

Powered by Labrador CMS