Pogbas agent ilagt karantene av det italienske forbundet

En overgang til gamleklubben Juventus er nå praktisk talt umulig for Paul Pogba denne sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogbas agent Mino Raiola er ilagt en karantene på tre måneder av det italienske fotballforbundet (Federcalcio). 

Les også: Feiden med Fergie, flørten med Woodward

Karantenen strekker seg til 9.august og Raiola får dermed ikke lov til verken å hente eller selge spillere til italienske klubber før overgangsvinduet stenger i England (8 august).

Real Madrid er favoritten

Dette gjør en retur til Juventus praktisk talt umulig denne sommeren for Paul Pogba dersom han ikke bytter agent, noe som er svært lite trolig ettersom det er Real Madrid som er den mest sannsynlige klubben for Pogba dersom han forlater United.

TOK BEGGE TIL UNITED: Mino Raiola var agenten som fremforhandlet avtalene med United på vegne av både Romelu Lukaku og Paul Pogba. Siden den gang har Lukaku byttet agent.

Karantenen som Raiola er ilagt av det italienske forbundet gjelder nemlig kun i Italia og den kontroversielle agenten står således fritt til å innlede forhandlinger med Real Madrid på vegne av Pogba, dersom United tillater det.

Raiola var agenten som i sin tid hentet Pogba fra United til Juventus og orkestrerte overgangen motsatt vei sommeren 2016 da Pogba ble verdens dyreste fotballspiller.

Ukjent lovbrudd

Agenten, som Sir Alex Ferguson i sin tid stemplet som en «drittsekk» representerte også Henrikh Mkhitaryan og Zlatan Ibrahimovic da duoen kom til United i det samme overgangsvinduet.

Raiola var også Romelu Lukakus agent da belgieren kom til United, men Lukaku har nå byttet agent og Raiola har i dag kun to United-spillere i sin portefølge, nemlig Pogba og reservekeeper Sergio Romero.

SOM HUND OG KATT: Sir Alex Ferguson og Mino Raiola hadde et svært anstrengt forhold.

Det er uklart hvilket lovbrudd Mino Raiola har gjort seg skyldig i, men fetteren Vincenzo Raiola, som representerer samme selskap, er også ilagt en karantene som i hans tilfelle lyder på to måneder.

Paul Pogba har tidligere uttalt seg i svært positive ordelag om Real Madrid og det er ventet at det ligger an til en solid drakamp om franskmannen i sommer.

Overgangsvinduet i England er allerede åpnet, mens overgangsvinduet i Spania ikke åpner før 1. juli. 

Powered by Labrador CMS