– Pogba blir i United

Franskmannen kommer ikke til å bli solgt denne sommeren, og skal være klar til å forhandle om ny kontrakt.

Publisert Sist oppdatert

Sitatene kommer fra et intervju Sky Sport har gjort med Pogbas agent, Mino Raiola. Det skriver Fabrizio Romano.

– 100 prosent del av United-prosjektet

Raiola har vært mannen som har kritisert United når stemningen rundt Pogba har vært som verst i klubben. Ofte er det slik at når Raiola uttaler seg om sin franske klient, virker Pogba å være på vei bort fra Old Trafford.

Slik er det ikke denne gangen.

Nå melder nemlig agenten at fremtiden til midtbanemaestroen ligger nettopp i Manchester.

POGBA-AGENT: Mino Raiola representerer Paul Pogba, så vel som Zlatan Ibrahimovic, Matthijs de Ligt og Erling Braut Haaland.
POGBA-AGENT: Mino Raiola representerer Paul Pogba, så vel som Zlatan Ibrahimovic, Matthijs de Ligt og Erling Braut Haaland.

Til tross for at Pogba har vært lenket til en overgang, forteller Raiola nå at 27-åringen ikke kommer til å forlate klubben dette overgangsvinduet.

– Pogba er en nøkkelspiller for United, og han er 100 prosent del av deres nye viktige prosjekt. United kommer ikke til å akseptere et bud på Pogba denne sommeren, sier Raiola, ifølge Fabrizio Romano.

Og ikke nok med det. 

Raiola melder også at midtbanemaestroen er klar til å sette seg ved forhandlingsbordet for å diskutere en forlengelse med klubben.

– Vi kommer til å snakke om en ny kontrakt snart, det er ikke noe stress.

Lenket til Real Madrid

Kontrakten til Pogba går ut neste sommer, ifølge Transfermarkt. Midtbanespilleren har lenge blitt lenket til andre storklubber, og Zinedine Zidanes Real Madrid har kanskje vært de som har blitt nevnt hyppigst.

Nå ser det altså ut til at midtbanegeneralen blir på Old Trafford, der han viste seg å bli en viktig brikke i Ole Gunnar Solskjærs ellever etter coronapausen.

Sesongen 2019/20 har blitt mye preget av skader for Pogba. En vond ankel holdt mannen med den strøkne pasningsfoten ute i flere måneder, og han startet bare 13 ligakamper.

Franskmannen kom til United i 2016 for en sum på rundt 100 millioner euro. Dette gjorde han til verdens dyreste fotballspiller på det tidspunktet.

Powered by Labrador CMS