– Pogba vil ødelegge garderoben

Med slike holdninger ville jeg ikke hatt ham i nærheten av laget, tordner den tidligere United-manageren.

Publisert Sist oppdatert

Docherty er ikke i tvil om hva han ville gjort etter at Paul Pogbas agent Mino Raiola har bekreftet at franskmannen vil bort fra United.

– Jeg ville ikke hatt ham i nærheten av laget, sier Docherty til united.no. 

Den tidligere United-manageren fylte 91 år i april, men har fremdeles klare og sterke meninger om dagens fotball.

UROMOMENT SOM MÅ BORT: Tommy Docherty fylte 91 år i april, men er fremdeles klar i meningene. – Jeg ville ikke hatt Pogba i nærheten av laget mitt, tordner han. (Foto: Bjarte Valen)

– Det er vanvittig å se de summene som spillere tjener i dag. Det minste du kan forvente er at de opptrer lojalt overfor klubben sin og respekterer kontraktene de har. Pogba har blitt et konstant uromoment og en ødeleggende faktor i garderoben. Når du har noen med en slik negativ innflytelse kan negativiteten spre seg som ild i tørt gress, sier Docherty.

Fredag ettermiddag gjorde Pogbas agent Mino Raiola det klart at Paul Pogba vil bort fra United. 

– Alle som er en del av klubben, fra manageren til eierne, vet hva Paul vil, forklarte Raiola til avisen The Times.

Raiolas utspill vil fungere som bensin på Pogba-bålet som allerede knitrer og spraker friskt etter at Pogba selv sa han var klar for en ny utfordring da han møtte journalister i Japan som en del av en promotur for adidas tidligere i sommer.

Pogba var ikke å se på fredagens trening på Carrington etter at han har fått innvilget noen dagers ekstra ferie av Ole Gunnar Solskjær.

Uniteds budskap enn så lenge har vært at franskmannen ikke er til salgs selv om summer på rundt 150 millioner pund har blitt nevnt.

Etter det siste utspillet fra agenten hans gjenstår det å se om Pogba blir med på flyet når United retter kursen mot Australia søndag.  

Powered by Labrador CMS