– Nå ser vi om spillerne fikser dette

Assistent Mike Phelan er spent før fortsettelsen.

Publisert Sist oppdatert

United pleier normalt å slå voldsomt tilbake etter et tap.

Og spesielt etter stortap.

Så spørs det om denne gruppen med United-spillere har den spesielle evnen som har kjennetegnet tidligere utgaver.

– Kommer aldri til å glemme det

– Det er viktig å lære av feilene våre. Derfor må vi analysere det som skjedde, sier Uniteds assistentmanager Mike Phelan til Sky Sports.

– Du kan ikke glemme et tap som dette. Vi kommer ikke til å få lov til å glemme det, og kommer heller ikke til å glemme det.

– Det er imidlertid historie nå. Du må leve med det, men du får en ny sjanse til å slå tilbake, ta tak i feilene og vanligvis reagerer vi bra på en kamp som den på søndag. Vi har imidlertid en ny gruppe med spillere her. For noen av dem er dette den første store smellen. Nå finner vi ut om de kan håndtere det. Kan de slå tilbake? Kan de lære?

– Har ikke glemt

Phelan innrømmer at han fortsatt ikke har glemt 1-5-tapet mot City i 1989.

Da spilte han selv.

– Men det handler om hvordan man reagerer. Man løser problemene. Sammen. Vi visste den gangen at vi var en god gruppe med spillere. Akkurat som denne gruppa vet det. Noe har skjedd – som vi ikke trodde kunne skje, akkurat som i 1989, men det har skjedd og da handler det om å løfte seg eller la det prege deg, sier han.

– Det var heller ikke helsvart. Fra et trenerperspektiv var visse deler av kampen ok, men i andre deler mistet vi fokus. Kanskje fordi det er en gruppe som ikke er vant til motgang

– Av og til kan man kanskje, ikke ta av, men alt går så bra, alle er fornøyde, så går man på en smell. Det kan også være bra. Noen ganger er en tøff lærepenge en bra start for læring.

Powered by Labrador CMS