– Det kunne sett bedre ut

Mike Phelan er ikke særlig fornøyd med alle skadene United har for tiden.

Publisert Sist oppdatert

Både Nemanja Vidic og Darren Fletcher er ute resten av sesongen. Michael Owen og Tom Cleverley har også hatt fast plass på Uniteds skadeliste en stund nå, og som om ikke det var nok kom det et drøss av nye skader i søndagens 2-1-seier mot Arsenal.

Phil Jones tråkket over og måtte ut. Nani forlot stadion med en skinne rundt foten og Wayne Rooney, Michael Carrick og Patrice Evra fikk seg også smeller. Selv om ingen av disse skadene ser ut til å være av det alvorlige slaget, innrømmer Phelan at det er en tøff oppladning til helgens FA-cupoppgjør mot Liverpool på Anfield.

– Vi er slettes ikke i en optimal situasjon, innrømmer Mike Phelan ovenfor BBC Radio Manchester.

– Men vi kan ikke gjøre annet enn å bruke all erfaringen og alle ressursene vi har i denne fotballklubben, og det er vi nødt til i de kommende ukene.

Når det gjelder Jones ser det imidlertid lyst ut. Sir Alex Ferguson sa i utgangspunktet at den anvendelige unggutten kom til å være ute i noen uker, men nå ser det ut til at den tidligere Blackburn-spilleren kan rekke helgens derby.

– Det er den typen han er. Han har karakter både på og utenfor banen, sier Phelan.

– Han har vært litt skuffet de siste ukene, fordi han har følt han har haltet litt rundt på fotballbanen, men han er fa til å restituere seg, så vi har troen på at han kan gjøre det samme igjen.

Powered by Labrador CMS