– Blir stadig bedre

Phelan fornøyd med formutviklingen.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Fergusons assistent er tilfreds med hvordan spillerne har prestert den siste tiden.

– Vi har vist klare tegn til forbedring sammenliknet med tidligere i sesongen. Det har vært en naturlig og gradvis formutviklingen gjennom hele sesongen. Spillerne har det gøy med fotballen, men vi må komme med meldingene om at ingenting er oppnådd ennå. Vi må legge press på dem slik at de får ut maksimalt mot slutten av sesongen, sier han til ManUtd.com.

Manchester United har kommet mer til hektene etter noen uker med et skadeskutt forsvar før.

– Da vi hadde mange forsvarsskader måtte andre spillere prøve seg i nye posisjoner. Det fungerte noen ganger, men det bød på en del problemer etter hvert. Det var viktig at vi vant så mange kamper som mulig i løpet av den perioden, sier Phelan, som påpeker betydningen av å ha en stor og bred stall.

– Vi har massevis av kampen foran oss, og vi kommer til å måtte bruke hele troppen. Hovedpoenget er å ta ut det rette laget til hver kamp, og vi må sørge for at de som ikke spiller regelmessig er klare når vi trenger dem, sier Phelan, som ikke tør fastslå at ligagullet står mellom United og Chelsea.

– Ingen har dratt i fra denne sesongen. Det er vanskelig å si om det bare handler om oss og Chelsea, for det er flere lag som kan få en sterk avslutning på sesongen.

Powered by Labrador CMS