Fokus på Wolves

Mike Phelan vil ikke konsentrere seg om derbyet mot City neste uke før Wolves er slått.

Publisert Sist oppdatert

Førstkommende onsdag skal Manchester United møte nabo og rival Manchester City på City of Manchester Stadium. Nabooppgjøret, som etter Citys enorme pengebruk også har blitt en toppkamp, er en av sesongens virkelige høydepunkter. Mike Phelan vil imidlertid ikke snakke om kampen mot de lyseblå før kampen mot Wolves på lørdag er unnagjort.

– Den neste kampen er den viktigste. Vi vet hvor vanskelig det kan være hvis man mister fokus. Wolves er vår neste motstander, og vi vet det er tøff motstand, forteller Phelan ifølge manutd.com.

– Wolves har begynt å spille virkelig god fotball de siste månedene, og de har virkelig testet de gode lagene. Her i Ligacupen fikk de ballen ned på bakken og spilte til tider utrolig bra. Vi vet hva et lag under Mick McCarthys ledelse kan få til.

Selv om United fortsatt står uten tap denne sesongen, var de første ukene preget av defensive feil og noe som kunne virke som manglende konsentrasjon. Dette førte til unødvendige tap av poeng og videre til at Chelsea nå har en luke på fem poeng ned til United på tabellen.

Den siste tiden har dette bedret seg, og United står nå med fem seire på rad. Også Mike Phelan mener formen er i anmarsj.

– Vi har gjort feil tidligere i sesongen, og vi har fått lide for dem. Nå føler vi at vi begynner å komme inn i rytmen.

– Vi har kanskje kommet over konsentrasjonproblemene, og vi ser mer ut som en enhet. Det er bevist gjennom prestasjonene og resultatene vi har fått til. Vi er fortsatt ubeiseret og i god form, og vi føler det går fremover.

Powered by Labrador CMS