Rooney til USA

MANCHESTER: Wayne Rooney skal på en ukes opphold ved treningssenteret Nike Town for å komme i form.

Publisert Sist oppdatert

Assisterende manager Mike Phelan informerte idag om at Wayne Rooney i morgen drar til treningssenteret Nike Town i USA. Her skal Rooney trene og komme tilbake i kampform, før han returnerer til Manchester om en uke.

– Wayne vil ikke være involvert (mot Wolves), sier Phelan på dagens pressekonferanse på Carrington, hor united.no var tilstede.

– Vi sender Wayne til Nike Town i Portland, USA, for en ukes trening for å komme i form.

Dagene Rooney hadde i Dubai i for en drøy uke siden ble brukt til ferie og avkobling, mens tiden i USA skal brukes mer aktivt for å finne formen.

– Wayne, det medisinske apparatet og manageren mener at dette er det beste. Det blir en ukes intensiv trening under oppsyn av vårt medisinske apparat.

Phelan informerte også om at Rooneys ankelskade har blitt mye bedre den siste tiden. Han understreker også at noe av grunnen til at Rooney drar til USA er at han skal få komme unna all oppmerksomheten i England.

– Vi mener det er til det beste for han og klubben at han får være i andre omgivelser en periode. Han har vært mye i søkelyset i det siste. Vi vil skape et miljø hvor han vil få de beste muligheter til å bli frisk på kort tid. Han trenger treningen, og han kan gjøre det der uten all oppmerksomheten han ville fått her.

Turen til USA utelukker Rooney fra i hvert fall lørdagens kamp mot Wolves, samt onsdagens kamp mot Manchester City. Det er antatt at Rooney er tilbake i spill om et par ukers tid.

Powered by Labrador CMS