Dommerduo degradert

Pipeblåser og linjemann sendt til Championship.

Publisert Sist oppdatert

Mike Dean, mannen som måtte tåle sterk kritikk for måten han ledet lørdagens toppoppgjør mellom United og Chelsea, får ikke dømme Premier League-fotball denne helgen. Sammen med sin assistentdommer, Simon Beck, linjemannen som lukket øynene for Didier Drogbas soleklare offside-scoring på Old Trafford, er Deane blitt beordret til å ta seg av Championship-møtet mellom Bristol City og Swansea.

Dean vil, ifølge The Guardian , være tilbake i Premier League-aksjon i neste uke, da som fjerdedommer når Wigan møter Portsmouth på DW, mens Beck ikke har fått noen indikasjoner på når han eventuelt vil få fornyet tillit i toppdivisjonen.

De to ble kraftig kritisert av Sir Alex Ferguson etter Chelsea-kampen, en kritikk som siden ble gjentatt i en rapport til Premier League.

PGMOL, Professional Game Match Officials Limited, komitéen som hver eneste uke utnevner kampledere, så imidlertid bort fra denne rapporten, fordi den mente at Dean og Becks tabber i seg selv var så alvorlige at det måtte få følger for dem.

Powered by Labrador CMS