Går kraftig i rette med The Sun

OPPDATERT Uniteds tidligere fitness-trener Mick Clegg slår tilbake mot avisartikkel.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag morgen ble Clegg – Uniteds styrke- og kondisjonstrener fra 2000 til 2011, blant annet sitert i The Sun på at Rooneys manglende interesse for styrketrening skulle være årsaken til at han ikke er like god som sin tidligere lagkamerat, Cristiano Ronaldo.

– Wayne så egentlig ikke viktigheten av gymsalen, sa Clegg, ifølge avisen.

– Han sa bare: «Jeg er her for å spille fotball».

– Jeg håpet bestandig å kunne presse ham til å gjøre litt mer, fortsatte Clegg (angivelig), og forklarte en av grunnene til Rooneys uvilje:

– Wayne har alltid vært storvokst. Derfor var han redd for å bli enda større dersom han tilbrakte for mye tid i gym’en.

– Det var det som skilte Wayne fra Cristiano Ronaldo. Cristiano utførte alle øvelser jeg ba ham om – og vel så det. Han levde for fotballen 24 timer i døgnet. Entusiasmen hans var bare fenomenal.

– Om bare Wayne hadde hatt tilsvarende holdninger, kunne han blitt like god som Cristiano. Han er nemlig en fantastisk atlet når han går inn for det, sa Clegg avslutningsvis – stadig ifølge The Sun.

– Sitatfusk

Men nå tar altså Mick Clegg kraftig til motmæle mot artikkelen. Ifølge Sportswitness skriver han på sin egen nettside at han er offer for alvorlig feilsitering. Han mener at The Sun har vridd på uttalelsene hans for å få dem til å passe inn med avisens agenda, nemlig å stille Rooney i et dårlig lys. Enkelte sitater skal være helt og holdent snudd på hodet.

Blant annet skal The Sun ha endret «mange av spillerne» til «Wayne», og blandet det hele sammen.

– Det er som om de tror med seg selv at ingen vil ta dem på det, eller så bryr de seg ikke det minste, skriver Clegg, og legger til at avisen gir inntrykk av at Rooney ikke er opptatt av egen form.

– Derimot utelater de andre uttalelser fordi disse ikke ville ha passet inn i agendaen deres.

Link til Mick Cleggs hjemmeside hvor han intervjues av Daily Mails Richard Bevan

Link til saken slik den fremstår i The Sun

Powered by Labrador CMS