Silvestres dilemma

Mikael Silvestres lønnskrav kan komme til å hindre en overgang til ex-Red Laurent Blancs Bordeaux.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds 30 år gamle galler har et stående tilbud om fast forsvarsjobb hos sin gamle franske favorittklubb, og har tidligere uttrykt interesse for å hoppe på muligheten til igjen å spille fotball i landet hvor han ble født, og som han forlot for ti år siden. Men han er ikke villig til å dra tilbake for enhver pris.

Han skal riktignok være villig til å godta en inntektsnedgang i bytte med den vinrøde Bordeaux-drakten, men det er grenser for alt.

Franske Ligue 1-lønninger ligger langt under de tilsvarende hos ledende Premier League-klubber (les: Manchester United), og etter ni sesonger på Old Trafford er Silvestre vant til å ha råd til både salt og pepper i Yorkshire-puddingen hver eneste dag, hele uken igjennom.

Med ett år igjen av United-kontrakten har han heller ingen hast med å bestemme seg. Tvert imot har "Micky" både tid og råd til å ta seg en liten "time-out" på Carrington-gjerdet, mens han venter på at det skal dukke opp et tilbud som tilfredsstiller både sportslige og økonomiske krav.

Bordeaux har fortsatt sjansen.

Powered by Labrador CMS