Silvestre kjeder seg

Mikael Silvestre er møkk lei av å tilbringe dagene i gymsalen, og kan nesten ikke vente med å snøre på seg fotballstøvlene igjen.

Publisert Sist oppdatert

Franskmannen, som måtte under kniven etter at han pådro seg en alvorlig kneskade mot Everton i september, venter å være tilbake på banen i løpet av mars. Tolker vi ham rett, er ikke det et sekund for tidlig. Nå er han lei av lange, utmattende og trøttsomme timer med vekter og ergometersykler som eneste selskap. Nå vil han ut og spille fotball, noe han ikke har kunnet gjøre på fire måneder.

"Jeg har drevet med gjenopptrening i fem til seks timer hver dag siden jeg ble skadet," sier han i et intervju med New York Times, under et treningsavbrekk på USA-ferie med familien.

"Det blir litt kjedelig, og veldig trøttende, ettersom jeg blir nødt til å holde meg i gymsalen og ikke kan bevege meg ut på treningsfeltet. Løpetrening kan jeg bare drive med i svømmebassenget, og ballen får jeg ikke en gang være i nærheten av. Så oui, det er veldig kjedelig. Det har vært en lang prosess, uten mulighet til å ha det gøy.

Nå er Silvestre fullt fokusert på å kjempe seg tilbake i spillertroppen for å bidra til suksess både i England og ute i Europa. Han er nemlig ikke i tvil om at sjansen vil by seg.

"Hvis jeg bare klarer å komme tilbake for fullt, da vil jeg også få sjansen. Det spilles så mange kamper at det alltid vil by seg en anledning.

Til å begynne med må jeg nok forsøke meg i en kamp eller to for reservelaget, først i 45 minutter, deretter i halvannen time. Det er det vanlige, så det blir nok samme vei tilbake for meg," sier den franske forsvarsspilleren, som bare fikk med seg to ligakamper før uhellet var ute i høst.

Powered by Labrador CMS