-Ingen tjenester

Mikaël Silvestre kommer ikke til å være i det gavmilde hjørnet i Champions League-semifinalene.

Publisert Sist oppdatert

31-årige Silvestre hadde ni års fartstid på Old Trafford i bagasjen til London sist sommer og har fremdeles mange venner i og rundt klubben. Men vennskapet settes til side når en plass i Champions League-finalen står på spill forteller franskmannen til SkySports.

"Du forbreder deg til kamp og du ønsker å kjempe uansett hvem du spiller mot," sier Silvestre om situasjonen han står ovenfor.

"Du må kjempe selv om det er mot din beste venn. Når du må takle og vinne ballen så gjør du det for klubben din. Du glemmer alt annet," fortsetter han i et ordelag som er som skapt for Roma.

Silvestre var den første siden Brian Kidd i 1974 til å gå fra United til Arsenal, og hans første gjensyn med Drømmens Teater vil finne sted 29. april da den første semifinalen sparkes igang.

Likheter

Silvestre forteller også at han synes klubbene – trass rivaleriet – har mange likheter.

"Arsenal og United er ganske like som klubber. Kvaliteten er er på topp både blant spillerne, trenerne, stadionene, treningsfasilitetene og den offensive fotballen," forteller han.

At tre av de fire gjenværende klubbene i Champions League er fra Premier League kommer heller ikke som noen overraskelse på Mikaël Silvestre.

"Det er ganske naturlig da tre fjerdedeler av de beste spillerne i verden spiller i denne ligaen. Og med alle pengene klubbene her har så er det enda lettere å få de beste spillerne. Det er 100% forretninger," forklarer han.

"I England lever de ut lidenskapen sin og de har fjernet hooliganismen fra stadionene. Premier League er en foregangsliga som stadig har forbedret seg. En del av årsaken til dette er de utenlandske managerene," avslutter Silvestre.

Kilde: SkySports

Powered by Labrador CMS