– Holder fortsatt PL-nivå

Mikael Silvestre forteller hvorfor han holder seg i form ved å trene med Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Franskmannen er tilbake på Carrington etter fire år i andre klubber – men noen kontrakt med United er det ikke snakk om for mannen med 361 førstelagsopptredener for De røde djevlene.

– Jeg er her for å trene. Jeg kom hit for noen uker siden og hadde noen ord med sjefen rett før Ligacupkampen (mot Newcastle). Jeg sa jeg skulle bo i Manchester fram til jul, og han sa: «Tren med oss og hold deg i form fram til du finner et annet sted», sier han til ManUtd.com.

Silvestres kontrakt med Werder Bremen gikk ut i sommer, og et prøvespill i West Ham resulterte ikke i noe comeback til Premier League. 35-åringen mener imidlertid han fortsatt er god nok for spill på det øverste nivået.

– Når man trener med gutta føler man seg kapabel til å spille i Premier League. Jeg er i form, det er hovedpoenget mitt, men jeg er også sulten på spillet. Det er dette nivået jeg ønsker å fortsette og spille på.

– Jeg har alltid holdt kontakten med klubben og kjenner fortsatt nesten alle her. Det har vært noen endringer i løpet av mine fire år andre steder, men det er en bra kontinuitet i klubben.

Silvestre gjorde venstrebacken til sin fram til Gabriel Heinze overtok plassen hans på laget. Patrice Evra har ikke hatt noen konkurranse på venstrebacken de siste årene – men nå kan det se ut som om han har fått en konkurrent i Alexander Büttner.

– Jeg så høydepunktene av kampen da Alex startet og scoret (mot Wigan). Det blir ikke bedre enn et debutmål på Old Trafford, sier Silvestre.

– Patrice har vært solid i sin rolle, men det har ikke vært noen backup for han, så han har spilt mange kamper for United og Frankrike. Det har krevd mye av Patrice, og det er viktig å holde spillerne på tå hev og at de har friske bein. Det er så mange kamper at man er nødt til å rotere – spesielt i United hvor backene ikke bare forsvarer.

Powered by Labrador CMS