Ettertraktet Silvestre

West Ham skal nå ha kastet seg inn i kampen om Mikael Silvestre, som ett år før kontrakten løper ut har fått beskjed om at han kan få forlate Old Trafford – om han ønsker det.

Publisert Sist oppdatert

Franske Bordeaux har allerede gitt beskjed om at de ikke har råd til å hente sin landsmann over Kanalen, men det mangler ikke på muligheter for Silvestre, som også ser en lukrativ testimonial lokke i det fjerne. I så fall må han ta en sesong til i United.

Mens han samtidig tygger på et tilbud fra AS Roma, har han også fått beskjed om at mexicanske Club America skal være interessert; og nå har altså West Ham meldt seg på i tillegg.

Spørsmålet er om London-klubben er istand – eller villig – til å tilby Silvestre de £60.000 i uken som han angivelig skal være ute etter. På den annen side må Hammers belage seg på å grave dypt i lommen om de skal klare å hente inn en erstatter for Anton Ferdinand. Det er ventet at Rios yngre bror vil forlate Upton Park før sesongstarten i neste måned.

Skulle det komme dit hen at Mikael Silvestre velger å flytte til Øst-London, er det ifølge MEN ventet at United vil kreve rundt £2 millioner for ham.

Powered by Labrador CMS