– Blir på Old Trafford

Mikael Silvestre skal, ifølge tidligere lagkamerat Laurent Blanc, ha bestemt seg for å motstå alle fristelser og bli værende på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Laurent Blanc, som nå er manager for franske Bordeaux, har lenge prøvd å lokke Silvestre til Stade Chaban Delmas, men innser at han kjemper en tapt kamp.

"Mikael Silvestre? Nei, det toget har gått," skal Blanc ifølge ManUtd.com ha uttalt, da han på en pressekonferanse fikk spørsmål om muligheten for å hente sin tidligere forsvarskollega til Frankrike. "Han har bestemt seg for å ta en sesong til i Manchester," la han til.

Silvestre, som om vel en måned fyller 31 år, fikk mesteparten av fjorårssesongen ødelagt av skader. Likevel fikk han bevist at han fortsatt er i stand til å gå inn og gjøre en god jobb når det trengs. Mot Roma i Champions League-kvartfinalen på Old Trafford, og mot Chelsea på Stamford Bridge, overrasket han – til tross for mangelfull kamptrening – med solid backspill. De to forestillingene bidro ganske sikkert til at Silvestre fikk tilbake troen på at han fortsatt har noe ugjort i den røde trøyen. I tillegg står han for tur til en testimonial; 2008/09-sesongen vil nemlig bli gallerens 10. siden overgangen fra Internazionale i 1999.

Powered by Labrador CMS