– Det første målet ødela for Lindelöf

Mikael Silvestre med forklaring – og råd – til Victor Lindelöf.

Publisert Sist oppdatert

Først klarte ikke Victor Lindelöf å hindre Uniteds første baklengsmål mot Huddersfield.

Deretter bommet han helt selv slik at United plutselig lå under 2-0.

Tidligere United-spiller Mikael Silvestre mener han vet årsaken.

– Det er psykologisk. Som forsvarsspiller tenker man fortsatt på involveringen ved det første målet. Man tenker: ”Hvordan kunne jeg gjort det bedre?”. Lindelöf levde ikke i øyeblikket på 2-0-scoringen. Han var opptatt av det som hadde skjedd, og derfor tok han ikke en bedre avgjørelse.

Kommentar: Nå må Victor gå Vidic-veien

– Det ville vært en dårlig avgjørelse uansett. Selv om han fikk headet tilbake mot David de Gea, så ville det vært farlig for keeperen. Det rette hadde vært å bare klarere ballen, sier Silvestre i en kommentar på nettsiden sport360.

Franskmannen forteller at han slet med å være fokusert i en del av sine tidlige kamper, men at han hentet inn hjelp og etter hvert bedret det seg.

Han gir Lindelöf følgende råd.

– Han må jobbe med aggresjonen sin. Dette er ikke som i Portugal, da han kunne slappe av i visse kamper. Han må også være mer proaktiv i kamper, og ta mulighetene han får med begge hender. Klubben har investert mye i ham, og han må bare se fremover, og innse at han har en god sjanse til å etablere seg i United, sier Silvestre som også ber United-fansen være tålmodige.

Les også: Derfor har det sviktet

Powered by Labrador CMS