– Til Arsenal…!!!???

Nemanja Vidic vedgår at salget av Mikael Silvestre til Arsenal kom som en gedigen overraskelse både på ham selv og på resten av franskmannens tidligere lagkamerater på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Mange måtte gni seg i ørene da nyheten om Mikael Silvestres overgang til Premier League-rival Arsenal spredte seg onsdag kveld.

Flere dagers rykter om at franskmannen var på vei enten til naboene Manchester City eller til Roy Keanes Sunderland, var riktignok blitt dempet noe ned etter at det tidligere på dagen sev ut antydninger om at Arsenal hadde meldt sin interesse for 31-åringen.

Riktignok var det litt vanskelig å ta denne meldingen helt alvorlig, men siden man nå til dags aldri kan ta noe for gitt, holdt vi døren på gløtt for at historien i det minste skulle inneholde et snev av sannhet. Og i dette tilfellet viste altså det seg lurt, for bare få timer senere ble Mikael Silvestre historisk. Historisk i den forstand at han ble bare den tredje United-spiller som har blitt overført direkte til Arsenal. De to første, Jimmy Rimmer og Brian Kidd, ble begge sendt til Nord-London i 1974; keeper Rimmer i mars, og storscorer Kidd i juli.

Rystet, men fattet…

Og en av Silvestres lagkamerater og beste venner gjennom de siste to og et halvt årene, Nemanja Vidic, legger ikke skjul på at nyheten om "Miks" overgang til en av Uniteds hardeste rivaler har etterlatt en småsjokkert gjeng på Carringtons grønne, innbydende treningsfelt.

Som de fleste andre regnet serberen og de øvrige United-spillerne med at Silvestre kunne komme til å skifte beite, men at han skulle ende opp i Arsenal var det neppe noen som hadde tenkt seg.

"Nei, det er ikke ofte en spiller forlater en stor klubb for å gå til en annen, som Arsenal eller Liverpool," sier Vidic ifølge Sportinglife, samtidig som han gir uttrykk for glede over at kameraten omsider har fått klarhet i sin egen situasjon.

"Mikael spilte ikke mye forrige sesong, så han ønsket seg nok bare til et sted hvor han vil kunne få vist seg frem. Sånn sett er jeg glad på hans vegne. Han har vært her lenge, og fortjener fortsatt å få spille på høyeste nivå. Mikael har ofret så mye for denne klubben, men som sagt; jeg er overrasket over at han valgte Arsenal," avslutter en fortsatt smårystet Vidic.

Powered by Labrador CMS