– Inter med formell Sánchez-tilnærming – sjansene for permanent overgang øker

Det meldes om progresjon fra flere hold.

Publisert Sist oppdatert

Alexis Sánchez har vært alt annet enn en sportslig suksesshistorie i Manchester United, og på toppen av det hele koster han United store summer i lønnsutgifter – så mye at det ryktes at det påvirker Uniteds forhandlinger med alle spillere.

Det er slik sett ikke så rart om United vil bli kvitt ham – men det er vanskelig å bli kvitt godt betalte spillere uten å gå på store tap.

Inter har vært nevnt som den mest aktuelle klubben, og da har det vært snakk om det som mest sannsynlig ville bli en låneavtale, men nå rapporteres det om at sjansene for en permanent overgang øker.

Daily Mails Adam Crafton – som har ganske gode kontakter i internasjonall fotball –skriver at Inter har kommet med en formell Alexis Sánchez-tilnærming, og at mulighetene for en permanent overgang undersøkes, siden det er spillerens foretrukne løsning.

Crafton skriver at United i så fall må gi avkall på en overgangssum, og at chileneren i tillegg må gå ned i lønn, og at begge deler blir stadig mer mulig.

Også The Independent skriver om økende sjanser for en overgang, og Miguel Delaney skriver at både Inter og Juventus har vært i kontakt med mellommenn om spilleren.

Han skriver videre at både Inter og nå Juventus er villige til å vurdere en avtale hvis Sánchez enten dropper sine økonomiske krav, eller United subsidierer lønna hans, og som Crafton omtaler han en progresjon i forhandlingene.

Powered by Labrador CMS