Aktuell for Middlesbrough

Ryan Giggs sitt navn står på listen over kandidater Middlesbrough vil forhøre seg med.

Publisert Sist oppdatert

Ryan Giggs har vært uten trenerjobb siden han forlot rollen som assistentmanager i Manchester United under Louis van Gaal.

Nå kan Middlesbrough bli neste stoppested for Giggs.

Avisene The Sun og Mirror mener begge å vite at Giggs er en av de aktuelle kandidatene til å overta klubben som etter all sannsynlighet spiller i Championship neste år.

Aitor Karanka tok Middlesbrough opp fra Championship til Premier League, men gjensynet med engelsk fotballs fornemste selskap ble tøft for den tidligere assistenten til José Mourinho fra Real Madrid-dagene.

TV-EKSPERT: Ryan Giggs har flere ganger vært å se på fjernsyn som ekspert under ulike kamper. Nå er han aktuell som ny manager i Middlesbrough skal vi tro engelske aviser.

Karanka fikk sparken i mars og Steve Agnew ble utnevnt til midlertidig manager ut sesongen. Agnew klarer imidlertid neppe å berge plassen for klubben fra nord-øst, men kan likevel få jobben på permanent basis.

Agnew er nemlig blant de aktuelle kandidatene, i likhet med Ryan Giggs.

Giggs var også aktuell for Swansea da Bob Bradley fikk sparken, men den jobben gikk til Paul Clement. 

Om Giggs får jobben, blir han ikke den første Manchester United-legenden som leder Middlesbrough.

Bryan Robson tok rollen som spillende manager i Middlesbrough da han forlot United, og ledet laget til opprykk til Premier League på første forsøk, og deretter til to ligacupfinaler og en FA-cupfinale.

Med seg som assistent hadde Robson Viv Anderson som i sin tid var Sir Alex Fergusons første kjøp som United-manager. 

 

Powered by Labrador CMS