Stiller med fullt lag

Optimistisk Mick McCarthy vil ikke gjenta fjorårets taktikk mot Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

I fjorårets seriekamp mot Manchester United på Old Trafford kom Wolves-manager Mick McCarthy med et redusert lag etter å ha byttet ut ti spillere fra kampen før. Grunnen var at han ville spare sine nøkkelspillere til kampen mot Burnley fem dager senere – en kamp McCarthy mente det var større sjanse for at Wolves ville vinne.

Wolves tapte 0-3 mot United, men vant 2-0 mot Burnley. Taktikken var altså vellykket, men Det engelske fotballforbundet var ikke like glade og McCarthy ble ilagt en bot på 25.000 pund. McCarthy sier han ikke kommer til å gjøre det samme foran lørdagens kamp, men mener at andre har gjort hva han gjorde tidligere, og at klubben ble urettferdig behandlet.

– Vi ble virkelig baet ut, sier McCarthy ifølge Sportinglife.co.uk.

– Andre har gjort det, og da jeg gjorde det mente plutselig alle at det var smakløst

– Hvis vi hadde vunnet ville ingen ha reagert. Og vi spilte faktisk en god kamp.

Slo City sist

Etter at Wolverhampton hadde spilt gode kamper mot både Chelsea (0-2-tap) og Manchester United (2-3-tap i Ligacupen), greide de oransje å slå Manchester City 2-1 i forrige helgs seriekamp. Disse kampene gjør at McCarthy er optimistisk foran helgens kamp på Old Trafford.

– Jeg har sagt at om vi spilte dårlig hver uke ville jeg sagt at vi ikke hadde noen sjanse. Vi kunne like gjerne ha pakket og dratt hjem.

– Men det gjorde vi ikke. Vi spilte bra, men hadde ikke den lille flaksen som man trenger for å vinne. Det hadde vi forrige helg.

Han er allikevel realistisk nok til å vite at han står ovenfor en tøff oppgave på lørdag, til tross for at United sliter med noen skadeproblemer.

– Vi skal til Old Trafford, for guds skyld, sier McCarthy.

– Manchester United på Old Trafford – det er noe illevarslende over det, er det ikke?

– Jeg bryr meg ikke om hvilket lag de stiller med – de har alltid hatt fantastiske spillere og den beste manageren. Det er en god oppskrift på suksess.

Kampen spilles lørdag kl 16.00 (skandinavisk tid) og vises på TV2 PL HD1. United.no vil følge kampen med live-oppdateringer.

Powered by Labrador CMS