– En stor utfordring

Ipswich-manager Mick McCarthy gleder seg til møtet med United, men hevder at han prioriterer lørdagens ligakamp.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere City-spilleren har fått dreisen på klubben han overtok som Championships bunnlag for tre år siden. Etter en lovende sesonginnledning er laget hans for fullt med og kjemper om opprykk til Premier League, hvor klubben ikke har satt sine bein siden 2001/02-sesongen.
Selv om han gjerne sender United ut av Ligacupen, innrømmer McCarthy derfor at han har minst et øye på lørdagens ligaoppgjør mot Bristol City.

Men først skal han altså lede laget sitt ut i kveldens 3. rundeoppgjør på Old Trafford, en kamp han kan ha et forholdsvis avslappet forhold til. Ingen venter at laget hans skal gå seirende ut av møtet med Louis van Gaals mannskap, og deri ligger kanskje McCarthy og Ipswich-spillernes store sjanse. De gleder seg, i alle fall:

– For oss var dette en fantastisk trekning, et spennende oppgjør som vi ser frem til, sier den 56 år gamle iren til Ipswich Player HD.
– Alt ligger til rette for motiverte spillere, med stort fremmøte og fantastisk atmosfære. De får spille på en utrolig arena, på hjemmebanen til en av verdens største fotballklubber. Det er slikt man ønsker å få anledning til hver eneste sesong.

“Drømmenes teater kan fort bli til marerittenes teater.”

– Mick McCarthy

– Det kaller det «Drømmenes teater»; vel, det kan være marerittenes teater om det ikke går bra for en der, sier McCarthy, og legger til at han tviler på at United har noe ønske om å bli slått ut av et lag fra en lavere divisjon – i hvert fall ikke foran eget publikum.

– De vil se på turneringen som en de kan vinne. Vi skjønner derfor hvilken utfordring vi står overfor, men vi gleder oss. Likevel ligger våre prioriteringer på lørdagens kamp mot Bristol City, sier McCarthy til slutt. Forståelig nok, ettersom laget hans har ambisjoner om opprykk til Premier League. Det målet er naturligvis langt viktigere enn spill i en turnering de neppe vil gå helt til topps i uansett.
Powered by Labrador CMS