– Byrden kan bli for mye for United

Olympiakos-manager Michel mener at det er United som har presset på seg foran kampen i Piræus.

Publisert Sist oppdatert

På mandagens pressekonferanse sa den tidligere Real Madrid-spilleren at han er «henrykt over å ha nådd dette stadiet», og at han «knapt klarer å vente på kampstart».

– Det står mye på spill så vi røper ingenting, sa han på direkte spørsmål om hvordan han ønsker at laget hans skal opptre mot sine langt mer erfarne gjester.

– Erfaring spiller selvfølgelig inn, men vi er gode nok til å kompensere for det, mente Michel, og viste til innsatsen som ble lagt ned for å komme seg helberget gjennom gruppespillet.

– Den samme innstillingen vil være fin å ta med seg mot United, for den kommer til å gi dem problemer. Vi gir alt vi har for seier, sa Michel videre, og kom med følgende advarsel:

– Vi er i bedre form nå enn vi var for to måneder siden. Vi har jobbet knallhardt, og samtlige er godt forberedt. Spillerne er ekstremt motiverte og klare til å løpe utpå.

Om United:

– De har et førsteklasses lag og jeg vil ikke kommentere formen deres. Men, med tanke på klubbens posisjon i Premier League, har de ikke råd til å feile. Akkurat det kan komme til å veie tungt på spillernes skuldre. Vel kan en slik situasjon virke som en gulrot på dem, men den kan også bli en byrde.

– Likevel, United er favoritter, men det er ingenting som tilsier at vi ikke kan slå dem.

OBS: Kampen starter klokken 20.45 og vises i Norge på Viasat Fotball, i Sverige på TV6 og i Danmark på TV3 Sport Premier League.

Powered by Labrador CMS