Vil gi seg på topp

– Det er en ære å tenke at jeg fortsatt har en rolle å spille for klubben, sier Michael Owen, som samtidig forteller at han kommer til å gi seg mens han fortsatt føler seg i god form.

Publisert Sist oppdatert

Michael Owen slo gjennom på toppnivå allerede som 17-åring, og har til tross for at han kun er 31 år ‘alltid vært der’. Spissen forteller nå at selv om han ikke har noen umiddelbare planer om å legge opp, så begynner han å se slutten på karrieren i horisonten.

– Jeg elsker fotball, og jeg elsker å spille fotball, men jeg kommer helt sikkert ikke til å bli en av de spillerne som fortsetter mens jeg stadig befinner meg på lavere nivå, sier Owen til Sky Sports News HD. – Jeg ønsker å gi meg mens jeg fortsatt er i rimelig god form og føler meg på topp.

– Vi vet alle at alderen innhenter en, og jeg vet like godt som noen at jeg var dobbelt så god da jeg var 18, 19, 20 som det jeg er nå. Men manageren synes fortsatt jeg er god nok til å ha en rolle i laget, og enda viktigere; jeg føler jeg fortsatt er i stand til å bidra.

– Karrieren min kommer sannsynligvis til å vare i to,tre, kanskje fire år til, men da er det nok.

Owen forteller også at han er strålende fornøyd med å kunne fortsette karrieren hos den regjerende ligamesteren.

– Jeg har hele tiden sagt at jeg ville elske å bli værende, og det var kun et spørsmål om klubben ønsket å gi meg en ny kontrakt. Manageren snakket med meg et par uker før sesongslutt, men på grunn av at Premier League og Champions League ble prioritert, noe de også skal bli, ble kontrakten ikke annonsert før etter dette, sier Owen om sin nye kontrakt.

– Det var gode nyheter da manageren sa han ønsket å beholde meg. Det var godt for selvtilliten siden det er så mange gode spillere i Man Utd, og det er en ære å kunne tenke at jeg fortsatt har en rolle å spille for klubben.

Owen spilte 17 kamper denne sesongen, hvorav kun fire fra start. Han scoret imidlertid fem mål på disse opptredenene, og Ferguson har uttalt at han ønsker å bruke Owen mer neste år.

Powered by Labrador CMS