– Tar bort litt av presset

Effektive Michael Owen er fornøyd med å ha tegnet seg på scoringslisten mot Southampton.

Publisert Sist oppdatert

Michael Owen startet igår sin første kamp siden kampen mot Sunderland 2. oktober. 31-åringen benyttet den sjeldne miuligheten godt; han var en av Uniteds beste spillere og scoret utlikningsmålet på en heading etter 65 minutter. Owen selv var godt fornøyd med få sjansen fra start igjen.

– Forrige gang jeg startet var bortekampen mot Scunthorpe, forteller Owen ifølge Manchester Evening News, og glemmer at han også startet mot Sunderland en drøy uke senere.

– Jeg har vært skadet i mellomtiden, men når man spiller må man prestere. Det gikk greit, noe som tar bort litt av presset.

Owen har scoret fire mål på sine elleve kamper hittil denne sesongen, og har kun brukt 104 minutter per mål han har scoret – en statistikk som beviser at han fortsatt er svært effektiv. Han forteller at han gjerne skulle ha spilt litt oftere, men forstår Fergies valg.

– Det er selvsagt frustrerende, for man vil alltid spille litt mer. Men jeg er gammel nok og klok nok til å vite at det er en vanskelig for manageren med så mange spillere som må holdes fornøyde.

Den tidligere Ballon d’Or vinneren inrømmer likevel at det kan være vanskelig å prestere under slike omstendigheter.

– Det vanskelige, når man spiller såpass sjelden, er å spille godt når man først får sjansen.

– Hvis man ikke spiller godt vil man få kritikk, og man må kanskje vente nye tre måneder før man får en ny sjanse, sier Michael Owen.

Powered by Labrador CMS