Revansjelysten Owen

I fjor gikk Michael Owen glipp av sesonginnspurten. Nå vil han være med og spille sin rolle i den viktige perioden United står foran.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha holdt seg så godt som skadefri hele fjorårssesongen, sørget en hamstringskade i Ligacupfinalen mot Aston Villa for at Owen ble tilskuer i februar i fjor. Det håper han ikke gjentar seg.

– Fjorårssesongen var skuffende, innrømmer Owen til ManUtd.com.

– Jeg var frisk for alle kampene vi spilte, bortsett fra én, de første 43 kampene av sesongen. Så gikk jeg glipp av alle de spennende kampene mot slutten.

– Forhåpentligvis er det motsatt dette året. Jeg har hatt et par skader den første halvdelen av sesongen, så kanskje jeg holder meg skadefri til slutten av mai nå. Jeg foretrekker det på den måten, for det er i den periode titlene deles ut. Det er da man for etstort kick av å spille eller å komme fra benken.

Under landslagspausen twitret Owen ironisk om at han ikke kunne fatte hvorfor han ikke var tatt ut i landslagstroppen. I stedet fikk han seg en pause, noe han tror han hadde godt av.

– Jeg brukte mye tid på trening og å holde formen oppe. Jeg hadde noen økter her på Carrington, før manageren ga oss et par dager fri. Selv på fridagene holdt jeg formen vedlike. Jeg har gått glipp av de siste ukene, så det var viktig å gjøre det.

Owen vet han ikke er en fast spiller i førsteelleveren, men spissen har skumle planer om å benytte sjansen når han først får den.

– Jeg må være klar til å produsere varene når jeg blir kalt opp. Det er mange eksempler opp gjennom årene, spesielt i denne klubben, hvor store titler har blitt vunnet ved hjelp av spillere som har kommet fra benken.

– Jeg er nødt til å ha troen på at på et tidspunkt de neste ukene vil jeg bli byttet inn for å score et viktig mål. Og når jeg får den muligheten er jeg nødt til å være klar.

Powered by Labrador CMS