Ønsker å bli

Michael Owen håper å få flere sesonger i United-trøya, og forteller at det var et lett valg da United kontaktet ham.

Publisert Sist oppdatert

Michael Owen er for tiden skadet. Han har imidlertid planer om å komme sterkt tilbake, og ønsker å få flere sesonger i den røde trøya.

– Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre som Giggs og spille til sent opp i trettiåra, men jeg kommer garantert til å spille i to, tre, fire år til, sier Owen til Sky Sports.

– Jeg ville elsket å bli i United. Det er kanskje ikke realistisk med tanke på at United er en av de beste klubbene i verden, og det kommer alltid unggutter på vei opp. Jeg ville elsket å være her, men jeg må få litt spilletid.

Angriperen forteller også at det var et enkelt valg å dra til United, da Sir Alex slo på tråden.

– Da jeg tok avgjørelsen om å dra til United, tenkte jeg ‘Okay, jeg kommer ikke til å spille hver uke, men jeg kommer til å holde oppe nivået mitt gjennom å spille med så gode spillere. Jeg får spille på et fantastisk lag, stadion og supportere, og spille under en utrolig manager’.

– Det var så mye å se frem til, og jeg tror folk ikke tenkte så langt hvis de mente at jeg skulle dra til et lag lenger ned på tabellen da United ringte.

– Med en gang jeg fikk telefonen, så var det første jeg tenkte at jeg skulle se hvordan manageren snakket med laget – det var en av de mest spennende tingene med å dra til United.

Powered by Labrador CMS