Ingen pensjonistplaner for Owen

Michael Owen avviser at han har planer om å legge støvlene på loftet.

Publisert Sist oppdatert

Tvert imot har den skadeforfulgte 31-åringen håp om å gjøre som sin lagkamerat Ryan Giggs. Uniteds nummer 11 fyller 38 om få uker (29. november) men synes ikke å være inne på tanken om å skaffe seg rimeligere bussbilletter riktig ennå.

Den seks år yngre Owen (fyller år 14. desember) synes også at det er altfor tidlig å kaste inn håndkledet, selv om han nok en gang befinner seg i en situasjon der han må pleie skade. Ja, selv ikke vissheten om at kontrakten utløper til sommeren får den Chester-fødte til å drømme om en snarlig pensjonisttilværelse.

– Nei, ved å se på spillere som Giggs, da øyner man jo et visst håp om å kunne spille i noen år til, sier Owen til Sky Sports News.

– Jeg liker å tro at jeg har noen år til i meg, for jeg elsker fremdeles å spille fotball. Hvordan skulle man IKKE kunne elske det når man spiller for en toppklubb som Manchester United?

Siden han overraskende ble hentet til United for to og et halvt år siden, har Michael Owen spilt til sammen 52 kamper (18+34) og scoret 17 mål.
Han er i øyeblikket ute med en strekkskade i låret, påført under Champions League-oppgjøret mot Otelul Galati for en uke siden. Det er ennå usikkert når han igjen vil bli spilleklar.
Powered by Labrador CMS