– Holder ikke like lenge som Giggs

Michael Owen har allikevel ingen planer om å gi seg med det helt første.

Publisert Sist oppdatert

Spissen kom til Manchester United fra Newcastle for snart tre år siden, men skader og tøff konkurranse har gjort spilletiden hans denne sesongen minimal. Kun tre kamper fra start – ingen av dem i Premier League – er det Owen kan skimte med i 2011/12, men til tross for det er han ikke lei riktig enda.

– Jeg må innrømme at jeg ikke planlegger å spille til jeg er 37 eller 38, slik som Ryan har gjort. Men jeg tror definitivt at jeg har to eller tre år igjen.

– Jeg hører på spillere i garderoben sliter med å komme ut av senga og klager på kneet eller akillesen. Jeg får aldri slike smerter. Det er kanskje merkelig for folk å høre siden jeg er skadet, men jeg føler meg fantastisk.

– Jeg vet hva jeg ønsker å gjøre. Enkelte ting man sier kan bli misforstått, men jeg har ikke mistet lidenskapen for spillet. I livet er man nødt til å gjøre vanskelige avgjørelser. Jeg har gjort noen gode og noen dårlige, men generelt sett er jeg rimelig stolt over karrieren min.

– Jeg tror fortsatt jeg har to eller tre år igjen, men det vil bli mye opp til manageren når jeg legger opp.

Dersom han blir friskmeldt fra strekkskaden i tide vil han stå klar dersom Sir Alex Ferguson trenger han i sesonginnspurten, men uansett har Owen hatt en fantastisk tid på Old Trafford.

– Uansett hva som skjer, vil du aldri høre meg klage over privilegiet det er å få spille i en toppklubb som Manchester United. Jeg har hatt noen fantastiske øyeblikk. Jeg har scoret i cupfinaler, blitt matchvinner mot Manchester City, scoret hat-trick i Champions League og vunnet ligaen.

– Jeg er ikke bekymret for hva som venter rundt hjørnet.

Powered by Labrador CMS