– Hernandez bedre enn meg

Michael Owen har forstått sin plass i spisshierarkiet i United.

Publisert Sist oppdatert

Det har ikke blitt alt for mye spilletid på Owen denne sesongen. Skader må ta noe av skylden, men de andre spissenes prestasjoner har også gjort det vanskelig for den tidligere Liverpool-spilleren å spille seg inn på laget. Javier Hernandez har vært sesongens åpenbaring, og det har ikke gått upåaktet hen hos Owen.

– Jeg vil ikke si han er lik hvordan jeg var tidlig i karrieren. Men med skader og måten jeg har tilpasset spillet mitt på, er han nok ganske lik meg nå, bortsatt fra at han er litt hvassere, sier Owen ifølge ESPN.

– Han er ti år yngre, selvfølgelig, så han er kanskje en bedre versjon av den nåværende Michael Owen. Javiere har utvilsomt vært den store overraskelsen i år.

– Han er definitivt skarp og en herlig fyr i tillegg. Det er kanskje ikke så viktig for folka som kun vil se han score mål, men det er viktig for de som er rundt han og klubben generelt.

I fjor lå mye av ansvaret på Wayne Rooneys skuldre, og kun to spillere scoret mer enn ti mål for de røde djevlene. I år har antallet som har kommet opp i tosifret scoringer øket, og det er flere å dele ansvaret på.

– Javiers partnerskap med Wayne Rooney har virkelig klikket. Men glem ikke at Dimitar er toppscoreren vår denne sesongen. Han har imidlertid ikke scoret så mye i det siste, siden han ikke har spilt så mye.

– Spissene passer veldig godt sammen. Alle har bøttet inn i forskjellige deler av sesongen. I fjor var det Wayne som bar laget, men i år har andre spillere fylt tomrommet.

Powered by Labrador CMS