– Har målet i meg

Michael Owen er snart spilleklar etter skade, og håper han kan score et avgjørende mål i sesonginnspurten.

Publisert Sist oppdatert

Michael Owens karriere har de siste sesongene vært hardt rammet av skader. Slik har det vært også denne sesongen, og Owen har kun fått fire kamper så langt. Sir Alex Ferguson har fortsatt tro på den rutinerte goalgetteren, og uttalte tidligere i uken at Michael Owen fortsatt er Uniteds giftigste spiller foran mål.

Owen, som står med tre mål på sine fire kamper denne sesongen, håper å kunne bevise at managerens ord stemmer.

– Vi får håpe at han har rett. Jeg vet at om han trenger et mål og setter meg inn, så vil jeg definitivt håpe og tro at jeg kan gjøre som han sa, sier Owen til The Sun.

– Det har vært noen tøffe måneder mens jeg har sett på at resten av gutta har løpt én vei ut til banene mens jeg hargått den andre veien inn til treinngsrommet.

– Men jeg ser lyset i enden av tunnelen. Jeg har akkurat startet å trene igjen, så jeg er forhåpentligvis tilbake og tilgjengelig i løpet av noen få uker.

Owen ser frem til thrilleravslutningen som venter i Premier League, med kampen mot City på Etihad 30. april som det store høydepunktet.

– Da terminlisten kom ut, så man på Manchester City-kampen og tenkte ‘Det kommer til å bli en stor kamp’. Nå er vi åtte kamper unna slutten, og kampen ser ut til å bli enda større enn vi tenkte.

– Gutta har gjort et fantastisk bra de siste månedene. De har vært i glimrende form og vi er i en fantastisk posisjon. Vi er på toppen av tabellen, men det kommer til å bli jevnt helt inn.

– Men det er betryggende å se rundt seg i garderoben og se spillere som Ryan Giggs, Paul Scholes, Rio Ferdinand og Wayne Rooney. Det er folk som har vært der, sett det og gjort det før, og vi blir ledet av en mann som har vunnet flere titler enn de leste. Vi er i en fin posisjon og vi ser frem til resten av sesongen, sier Owen.

Powered by Labrador CMS