Håper på viktigere rolle

Men Michael Owen godtar at andre får mer spilletid enn han.

Publisert Sist oppdatert

Michael Owen spilte kun fire kamper fra start forrige sesong, men gjorde sakene sine godt nok til å få ny kontrakt i sommer. Etter å ha åpnet målkontoen mot New England Revolution, håper han nå å få mer spilletid når United jakter ligatittel nummer 20.

– Jeg har alltid stort håp, og går optimistisk inn i den nye sesongen. Klubben valgte å fornye kontrakten min, noe som gir meg seg selvtillit. Det gjør at du føler deg som en del av laget, sier Owen til Sky Sports.

Spissen var i ekstase da han ble tilbudt ny kontrakt, og han har fått lovnader om mer spilletid av Sir Alex Ferguson.

– Manageren så tydeligvis noe som gjorde at han ville ha meg med videre. Han har fortalt at jeg vil være mer involvert neste sesong, så jeg håper det stemmer. Jeg vil spille mer og være suksessfull, sier han.

Owen er likevel klar over den tøffe konkurransen om spissplassene og skjønner at han ikke kan spille hver kamp. Selv når det går lang tid uten spilletid, beholder han selvtilliten og har tro på at han kan gjøre en god jobb når han kommer inn.

– Det er enkelt å ha tro å seg selv når man har gjort det tusen ganger tidligere. Noen har korttidshukommelse, men det har ikke jeg. Jeg vet hva jeg er god for, og det gjør også alle andre i denne klubben.

Powered by Labrador CMS