Håper på ny kontrakt

Michael Owen ønsker ikke å gi seg i United riktig enda.

Publisert Sist oppdatert

Owen har fått 48 kamper og scoret 13 mål for United i løpet av to sesonger i klubben. 31-åringen nådde såvidt opp til kravet om ti kamper for å få ligagull – sitt første i karrieren – men selv om han ikke er fast på laget, håper den tidligere Liverpool-spissen på at han får fornyet kontrakten som går ut til sommeren.

– Jeg ønsker å bli, for Manchester United er en fantastisk klubb, sier Owen ifølge Sky Sports.

– Jeg skal snakke med manageren i løpet av de neste to ukene for å finne det ut. Dette er en viktig uke, så det er ikke noe poeng å diskutere fremtiden min med han nå, men vi kommer til å ha en prat etter at sesongen er over.

Kun 15 starter på to sesonger til tross: Owen mener han får mer glede av fotballen av å spille i en så stor klubb som United.

– Man kan senke nivået sitt og spille flere kamper på et lag som ikke har samme standarden som Manchester United, sier han.

– Men man opprettholder et høyt nivå når man er på trening med toppspillere og nyter fotballen mer når man spiller i et godt lag. Det avhenger av hvilken side av mynten man ser på.

– Jeg har absolutt hatt det veldig bra her. Selv om jeg ikke har spilt så mye denne sesongen har jeg fortsatt følt meg som en del av laget. Jeg spilte elleve Premier League-kamper, kvalifiserte meg for en medalje og elsket hvert minutt.

Håper du Michael Owen får ny kontrakt? Logg inn og si din mening!

Powered by Labrador CMS