Følte presset

Målscorer Michael Owen inrømmer at resultatet i helgen har satt sine spor, og var glad for kveldens seier.

Publisert Sist oppdatert

United gikk, som alle vet, på et stortap mot naborival City søndag. Tirsdag kveld hadde imidlertid de røde djevlene muligheten til å komme på vinnersporet igjen, da Aldershot var motstander i Ligacupen.

Michael Owen inrømmet etter kampslutt at han følte et ekstra press foran det som til slutt endte med en 3-0-seier for United på Recreation Ground i Aldershot.

– Jeg antar det. Vi var under litt press med tanke på resultatet i helgen, sa Owen ifølge ManUtd.com.

– Selv om ingen av oss startet i helgen, må man fortsatt ta vare på Manchester Uniteds omdømme. Så uansett hvilket lag vi stilte med i kveld, så ønsket vi å slå tilbake, og heldigvis greide vi å vinne.

Spissen forteller at hele laget nå er ivrige etter å vise seg fra en bedre side enn de gjorde i helgen, og er glad for cupavansementet.

– Som du sikkert kan forestille deg, så har latteren og vitsene ikke sittet like løst etter helgen. Noen ganger trenger man et spark i tenna for å komme igang, og som alle vet, så var det et stort spark, og vi er ivrige etter å slå tilbake.

– Vi spilte en del bra fotball i førsteomgang. Det var ganske likt som forrige runde mot Leeds, siden vi nok en gang gikk opp i 3-0, og deretter roet ned tempoet litt. Det ble litt mer jevnt i andreomgang, og Aldershot skal ha ros for aldri å ha gitt opp.
– Vi er takknemlige for at vi er videre til neste runde i Ligacupen. Nå er vi klare for Everton i Premier League til helgen, avsluttet Owen.
Powered by Labrador CMS