Fokus på finalen

Michael Owen innrømmer at United har mye fokus på Champions League-finalen mot Barcelona, til tross for at det er én serierunde igjen.

Publisert Sist oppdatert

United er imidlertid allerede mestere, og sannsynligvis sender Sir Alex Ferguson utpå et b-preget lag for å spare sine største stjerner til finalen. Det har vært mye fokus på Premier League-regelen som sier at en klubb skal mønstre sitt sterkeste lag hver kamp, men den regelen kommer neppe Fergie til å bry seg nevneverdig om.

– Dette er spennende tider, fortalte Owen til MUTV under gårsdagens gallamiddag på Old Trafford.

– Vi har selvfølgelig plikt til å prestere mot Blackpool og vi ønsker å vinne den kampen, men jeg ville ha løyet om jeg sa at vi ikke hadde et øye på Barcelona-kampen.

– Mye av fokuset på trening er på å stoppe dem. Jeg spilte som David Villa på venstrekanten på trening i dag!

Owen har ikke fått mye spilletid, men fikk akkurat nok kamper til å få ligamedalje. Allikevel er spissen storfornøyd med sesongen.

– Bare det å være i og rundt dette laget og under dette støtteapparatet er et privilegium. Den 19. tittelen har gjort at byen, spillerne og supporterne er litt ekstra oppglødde.

– Det er stort å ha vært en del av en så god sesong. Gutta har gjort det bemerkelsesverdig bra, men det er fortsatt én stor, stor kamp igjen. Forhåpentligvis får vi det resultatet vi ønsker oss.

Powered by Labrador CMS