– Bring on United!

Stoke-spiss Michael Owen er desperat etter å bli frisk i tide til å rekke neste helgs bortemøte med sin gamle klubb.

Publisert Sist oppdatert

Den 32 år gamle skadeforfulgte angriperen ser ut til å fortsette der han slapp i United – på skadelisten.

Etter at han i begynnelsen av september skrev under på en ettårskontrakt med Stoke, fikk han to innbytteropptredener, mot Chelsea og Manchester City, før han igjen måtte kaste inn håndkledet.
Dermed mistet Owen muligheten til å bli tungen på vektskålen i helgens bortekamp mot gamleklubben Liverpool. Uten Owen på banen skjøt Stoke med løskrutt og måtte til slutt ta til takke med ett fattig poeng i en målløs kamp på Anfield.

Nå som den verste skuffelsen har lagt seg, sikter Michael Owen seg isteden inn på Stokes neste oppgave – mot hans forrige klubb Manchester United, på Old Trafford den 20. oktober:

– Da jeg så på terminlisten, og den viste bortekamper mot Liverpool og Manchester United, tenkte jeg med meg selv at det ville bli en interessant oktober.

– Nå mistet jeg den første av de to kampene, men jeg er desperat etter å rekke den andre.

– Riktignok blir det ikke lett å komme med på laget, for guttene spiller som gale for tiden. Men selv føler jeg meg bedre og bedre for hver uke som går, og jeg gleder meg enormt til det som ligger foran oss, sier en entusiastisk Owen til Sky Sports via Daily Mail.

Powered by Labrador CMS