– Best som midtbaneanker

Har Nord-Irlands landslagssjef sett noe Manchester United ikke har?

Publisert Sist oppdatert

Nord-Irland gikk til torsdagens vennskapslandskamp mot Wales i Cardiff uten flere av sine faste midtbanespillere. En av løsningene for landslagssjef Michael O’Neill ble å be Paddy McNair bekle rollen som defensivt anker, en jobb 20-åringen aldri før har hatt på klubblaget.

Og McNair, som kjemper om en plass i troppen som skal til Frankrike-EM i juni, klarte seg ifølge O’Neill godt i den uvante posisjonen.

– Jeg var veldig fornøyd med ham, sier O’Neill til BT Sport.

mic
MICHAEL O’NEILL

– Paddy er bare 20 år gammel, og han har ikke spilt så mye for Manchester United. Og når han først får spilletid der, er det typisk nok enten som midtstopper eller back. Selv synes jeg at han er best i den rollen vi ga ham, sier O’Neill, og fremhever McNairs fysiske tilstedeværelse og kvalitet med ballen i beina.

– Han må bare bli vant til å spille på dette nivået. Det var oppmuntrende å se ham opptre så bra og så lenge som han gjorde. Dette er et stort steg opp fra å spille U21-fotball for Manchester United, og jeg synes han taklet det på en veldig bra måte, skryter en fornøyd landslagssjef.

 

Powered by Labrador CMS