– Det blir tøft

Michael Carrick forventer seg alt annet enn en «walk in the park» med Wolfsburg på motsatt banehalvdel.

Publisert

Etter 2-1-nederlaget i Eindhoven for to uker siden, er det ingen bønn foran onsdagens hjemmemøte med Wolfsburg: United MÅ vinne. Hvis ikke, risikerer laget å bli halsende etter i kampen om en av de to tetplassene som sikrer avansement fra gruppespillet.

En slik situasjon ønsker verken vi eller Michael Carrick å havne i. Carrick var selv med da United og Wolfsburg utkjempet to gruppespillkamper mot hverandre for seks år siden. Den gang vant rødtrøyene 2-1 hjemme etter scoringer av Ryan Giggs og nevnte Carrick, og 3-1 borte etter hat-trick av Michael Owen.

– Ja, jeg scoret faktisk mot Wolfsburg. Det var i 2009/10, minnes den 34 år gamle geordien i et intervju med månedens utgave av Inside United.

car
30. sep. 2009: MICHAEL CARRICK jubler over scoring mot Wolfsburg.

– Jeg husker bortekampen fordi vi der stilte med et sterkt svekket lag. Jeg, Fletch (Darren Fletcher) og Pat (Patrice Evra) spilte bak. Jeg er temmelig sikker på at jeg spilte senterhalf sammen med Pat, mens Fletch spilte høyreback. Michael Owen scoret hat-trick. Joda, jeg husker den, sier Carrick.

Og ja, han husker helt rett. United stilte skadeskutt den kvelden. Bare se dette laget:

Tomasz Kuszczak; Darren Fletcher, Michael Carrick, Patrice Evra, Ji-sung Park; Darron Gibson, Paul Scholes, Anderson, Nani (Antonio Valencia 74.); Michael Owen og Danny Welbeck (Gabriel Obertan 74).

Om dagens Wolfsburg-lag sier Carrick følgende:

– De hadde en god spiller i Kevin De Bruyne (som nå har gått til City), men etter det jeg har sett har de et sterkt lag. Det må de være når de har kvalifisert seg gjennom den ligaen (Bundesliga), så de må tas på alvor. Det kommer til å bli en tøff kamp, men så finnes det heller ingen enkle kamper i Champions League, sier Carrick, som (OBS!) sto over tirsdagstreningen på Aon Training Complex.

Har han skadet seg foran oppgjøret mot Wolfsburg? Det vil vi forhåpentligvis vite mer om når Louis van Gaal avholder sin pressekonferanse senere i ettermiddag, nærmere bestemt klokken 16.30

Her kan du lese hele saken slik den fremstår på ManUtd.com

Powered by Labrador CMS