– Viktige tre poeng

Soloraid-kongen Michael Carrick scoret sitt første mål på nesten to år, og var naturlig nok strålende fornøyd etter kampslutt.

Publisert Sist oppdatert

Michael Carrick hadde før målet mot QPR ikke notert seg for scoring i United-trøya siden 6. februar 2010, da han scoret 3-0-målet i 5-0-seieren mot Portsmouth på Old Trafford. Carrick fortalte etter kampslutt at soloraid-målet hans ga United den luken de behøvde for å kontrollere inn seieren.

– Det var viktig at vi fikk det andre målet. Keeperen deres gjorde noen fantastiske redninger, og vi visste at vi trengte det andre målet for å få litt pusterom, sa Carrick etter kampslutt.

– Det var viktige tre poeng.

Midtbanespilleren innrømmet at det var godt å endelig komme på scoringslista igjen, og forteller at det ikke er noen vanesak å score slike mål.

– Jeg har ventet på det lenge, men det var et viktig mål og en stor seier for oss.

– Forrige gang jeg scoret et mål etter å ha fått ballen på egen halvdel må ha vært da jeg var 12 år! Det bare åpnet seg for meg, og jeg bare gikk og gikk og tenkte ‘Hvorfor ikke?’. Det var deilig å se den gå inn!

– Vi hadde så mange sjanser, så mange skuddmuligheter. Jeg begynte å lure på om det skulle vise seg å bli en sånn dag hvor det ikke skulle gå. Så jeg var veldig glad for å se den gå inn, selv om jeg følte at løpet mitt varte for evig.

Kilder: ManUtd.com, Sky Sports.

Powered by Labrador CMS