michael2223

– Jeg er bare glad vi vant kampen

Publisert Sist oppdatert

Det handlet nesten bare om Michael Carrick selv på den offisielle pressekonferansen etter 3-2-seieren mot Arsenal.

Hva skulle han gjøre nå? Når fortalte han resten av trenerteamet om det, når fikk spillerne vite det og hvordan så han tilbake på sine tre kamper som United-manager.

Daily Mails Sam Wallace klarte imidlertid å få inn et spørsmål om Arsenals ledermål, da David de Gea lenge hadde ligget nede med skade, men dommeren overså det og lot London-laget score.

– Hvis det hadde vært seiersmålet i kampen så hadde det nok blitt en helt annen samtale mellom oss, men nå betyr det mindre, begynte Carrick.

– Det var imidlertid veldig rart. Veldig rart. Jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal si. Jeg har vel ikke sett et mål hvor keeperen ligger nede.

degeaars
0-1-MÅLET: David de Gea ligger nede med ryggen til ball og har gjort det et lite øyeblikk, dommeren ser det, men lar Arsenal score.

– Kanskje var det komplisert, kanskje, nei, jeg vet ikke. Jeg vet heller ikke om det er verdt det for meg å bli involvert i det. Jeg er bare glad for at vi vant kampen slik at det ikke ble en sentral greie, sa den avtroppende United-manageren.

Arsenal-manager Mikel Arteta svarte kort i sin pressekonferanse at han regner med at VAR sjekket på alle de omdiskuterte tingene i torsdagens kamp, og at de rette avgjørelsene ble tatt.

ESPNs Dale Johnson, som har utviklet seg til en VAR-ekspert med en gjennomgang av alle omdiskuterte hendelser i Premier League, skriver følgende om situasjonen på sin Twitter-konto.

atkinson

– Hvis dommeren hadde blåst før ballen krysset mållinjen så ville det ikke vært mål, men med en gang dommeren blåste etter at ballen hadde gått i mål så var mål den eneste mulige utgangen.

– La meg likevel legge til: Det normale er at dommere stopper kampen når en keeper ligger nede med en skade. Sånn sett er dette veldig spesielt.

Ellers handlet pressekonferansen altså mest om Carrick.

Det meste er omtalt i det han sa rett etter kamp og i pressemeldingen sin, men han la til at mens spillerne fikk vite om dette etter kamp, fikk resten av trenerteamet først vite om avgjørelsen hans ved lunsj torsdag.

Han håpet også at 3-2-seieren ville bety en forskjell for United for resten av sesongen.

– Forhåpentligvis blir denne seieren et stort resultat for gutta, et resultat som gir dem troen. De er god gjeng. Det er mye de kan oppnå. Ja, det er ting som må forbedres, men jeg vil gi dem ros for hvordan de har levert i disse tre kampene.

– Nå håper jeg at gutta går på en god rekke med kamper og avslutter sesongen sterkt, sa Carrick.

Powered by Labrador CMS